ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

Αποκτήστε άψογες βλεφαρίδες που διαρκούν με την ασφαλέστερη μέθοδο extensions βλεφαρίδων!

Βλεφαρίδες & Extentions

Τι είναι τα extensions βλεφαρίδων;

Είναι μία εντελώς καινούρια μέθοδος, που ενισχύει το μάκρος και την πυκνότητα των βλεφαρίδων σας. Τα extensions βλεφαρίδων τοποθετούνται τρίχα τρίχα επάνω στις δικές σας βλεφαρίδες, για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Στην ουσία είναι προέκταση των δικών σας βλεφαρίδων σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα γνωστές “τεχνητές” βλεφαρίδες που φαίνονται ψεύτικες και διακρίνονται ως ξένο σώμα.

Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι οι “τεχνητές” πρόσθετες βλεφαρίδες μπορούν να ξεκολλήσουν εύκολα και να μας προδώσουν την πιο ακατάλληλη στιγμή, κάτι που αποκλείεται να συμβεί με τα extensions.

Ποια extensions είναι τα κατάλληλα για μένα;

Εξαρτάται από το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Μπορείτε να αποκτήσετε βλεφαρίδες:

 • Mακριές και πυκνές
 • Κοντές και έντονες(μαύρες) βλεφαρίδες
 • Φυσικές μακριές βλεφαρίδες
 • Χρωματιστές ανάλογα με τα μάτια σας
 • Γυριστές μακριές βλεφαρίδες

Αυτό το αποφασίζει ο πιστοποιημένος extensionist που σας έχει αναλάβει και θα κρίνει ανάλογα με το στιλ σας, το μέγεθος των ματιών και των βλεφαρίδων σας, το χρώμα των ματιών σας κ.λ.π. Φυσικά θα κάνει τις ανάλογες επιλογές, για πιο φυσικό και τέλειο αποτέλεσμα.

Μπορούν να καταστραφούν οι δικές μου βλεφαρίδες;

Όχι φυσικά. Η ειδική φόρμουλα της φαρμακευτικής κόλλας που χρησιμοποιούμε, είναι ειδική για να ενσωματώνεται με τις βλεφαρίδες σας και να μη νιώθετε ότι φοράτε κάτι ξένο πάνω σας.

Είναι ασφαλείς;

Ναι, όταν τοποθετούνται από εξουσιοδοτημένο, εκπαιδευμένο άτομο. Η ισχυρή αβλαβής κόλλα είναι η ίδια που χρησιμοποιείται για συγκόλληση ανθρώπινων ιστών, σε νοσοκομεία των ΗΠΑ. Είναι υποαλλεργική, μη ερεθιστική και επειδή σε καμία περίπτωση δεν ακουμπά στο δέρμα σας, δεν νιώθετε απολύτως τίποτα.

Είναι η διαδικασία επώδυνη;

Η όλη διαδικασία πραγματοποιείται σε πολύ άνετη θέση. Είστε ξαπλωμένη, χαλαρώνετε ακούγοντας μουσική και μερικές φορές μπορεί να σας πάρει και ο ύπνος.

Μπορώ να κοιμάμαι μ’ αυτές;

Βεβαίως. Κοιμάστε χωρίς να νιώθετε τίποτα, αφού οι βλεφαρίδες είναι τόσο απαλές και ελαστικές, όσο και οι δικές σας. Επίσης μπορείτε να ασχολείστε με όλες τις αγαπημένες σας δραστηριότητες: κολύμπι, αθλητισμό κ.τ.λ.

Μπορούν να αφαιρεθούν;

Ναι, μπορούν να αφαιρεθούν απλά και εύκολα, στον εξειδικευμένο τεχνικό που τις τοποθέτησε. Η αφαίρεση πραγματοποιείται σε λίγα λεπτά με ένα ειδικό υγρό, όποτε εσείς το θελήσετε. Φυσικά οι δικές σας βλεφαρίδες παραμένουν σε άριστη κατάσταση.

Πόσο καιρό μπορούν να παραμείνουν;

Τα extension μπορείτε να τα κρατήσετε για όσο χρονικό διάστημα θέλετε αρκεί να γίνται συντήρηση κάθε 3-4 εβδομάδες.

Τοποθέτηση Μονή σειρά τρίχα τρίχα 60€ (συντήρηση 30€ )
Τοποθέτηση 3D 80€ (συντήρηση 40€)

Τα αποτελέσματα της εφαρμογής είναι εντυπωσιακά!

Lash Lift Βλεφαρίδων

Τι είναι το Lash Lift βλεφαρίδων;

Είναι η νέα τάση που έχει γίνει must σε όλα τα σαλόνια ομορφιάς!

Πρόκειται για την τριπλή νέα επαναστατική μέθοδο που εφαρμόζουμε στις φυσικές βλεφαρίδες για να πετύχουμε εντυπωσιακό γύρισμα, βαφή και θεραπεία κερατίνης ή bottox, ανάλογα με τις ανάγκες των βλεφαρίδων.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό μιας και επιτυγχάνεται εντελώς φυσικό γύρισμα των βλεφαρίδων από τη ρίζα τους και στην καμπυλότητα που επιθυμούμε.

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθούμε;

Αρχικά η τεχνίτρια θα σας προτείνει το ιδανικό «γύρισμα» για τις δικές σας βλεφαρίδες ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό ακριβώς που επιθυμείτε.

Τα βήματα που ακολουθούνται είναι:

 1. Καθαρίζουμε τα μάτια από τους ρίπους
 2. Τοποθετούμε το ρολλάκι που έχουμε επιλέξει, ανάλογα με την καμπυλότητα που έχουμε επιλέξει και το κολλάμε στη βάση των βλεφαρίδων
 3. Βάζουμε το υλικό με το οποίο γίνεται το γύρισμα των βλεφαρίδων και το αφήνουμε για 15’
 4. Σταθεροποιούμε το αποτέλεσμα
 5. Βάφουμε τις φυσικές βλεφαρίδες
 6. Εφαρμόζουμε θεραπεία κερατίνης ή organic lash botox ανάλογα με τις ανάγκες της πελάτισσας.
Πόση ώρα διαρκεί το Lash Lift βλεφαρίδων;

Η διαδικασία του Lash Lift διαρκεί περίπου 45′.

Δείτε τη δουλειά μας