ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ LASER

Το προσωπικό του Strength & Beauty είναι άρτια καταρτισμένο στην εφαρμογή laser για αποτρίχωση προσώπου & σώματος.

Strength & Beauty – Αποτρίχωση με Laser

Η αποτρίχωση με Laser δίνει τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυία σε σύγκριση με τις υπόλοιπες συμβατικές μεθόδους αποτρίχωσης.

Στο Strength and Beauty χρησιμοποιούμε το Laser Fuerte, το οποίο είναι τελευταίας γενιάς και αποτελεί την εξέλιξη στις μεθόδους διακοπής της τριχοφυΐας και κατασκευάζεται εξολοκλήρου στην Ισπανία.

Περιγραφή και τρόπος λειτουργίας

Το Fuerte είναι ένα διοδικό λέιζερ αποτρίχωσης που εκπέμπει μονοχρωματικό φως στα 808nm και αποτελεί ιδανική λύση για όλους τους φωτότυπους και όλα τα είδη τρίχας. Κατά την εφαρμογή του λέιζερ η τρίχα θα πρέπει να προεξέχει 1-2mm από την επιδερμίδα, έτσι ώστε το μεγαλύτερο μέρος της ακτινοβολίας να πάει στο θύλακα, να υπερθερμανθεί και να καταστραφεί.

Πλεονεκτήματα του Laser Fuerte

To laser Fuerte λειτουργεί όλους τους μήνες του χρόνου, το οποίο σημαίνει ότι εφαρμόζεται και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τόσο σε σκουρόχρωμες όσο και σε ξανθές τρίχες ανεξαρτήτου χρώματος δέρματος χωρίς να διαταράσσεται ο κύκλος των συνεδριών.

Το σημαντικότερο πλεονέκτημά του όμως είναι ότι είναι πραγματικά ΑΝΩΔΥΝΟ!!!

Αυτό οφείλεται στο σύστημα ψύξης της κεφαλής που διαθέτει, το οποίο είναι τόσο αποτελεσματικό που δεν υπάρχει καμία αίσθηση πόνου. Επίσης η εφαρμογή του είναι πάρα πολύ γρήγορη.

Πότε ενδείκνυται;

Η αποτρίχωση με λέιζερ γίνεται βασικά για αισθητικούς λόγους, αλλά υπάρχουν και ιατρικοί λόγοι που την επιβάλλουν.

Πολλές φορές το ξύρισμα, η αποτρίχωση με κερί και οι αποτριχωτικές μηχανές έχουν σαν αποτέλεσμα είτε να γυρίζουν οι τρίχες προς τα μέσα είτε να δημιουργείται θυλακίτιδα. Σε αυτές τις περιπτώσεις το διοδικό λέιζερ επιβάλλεται για να αποφευχθούν οι μολύνσεις και τα επίμονα σημάδια.
Στις ευρυαγγείες των κάτω άκρων οι συμβατικές μέθοδοι αποτρίχωσης μπορούν να επιδεινώσουν την κατάσταση ενώ το διοδικό λέιζερ αποτελεί τη μόνη λύση χωρίς παρενέργειες.
Σε περιπτώσεις ορμονικών ανωμαλιών το διοδικό λέιζερ αποτρίχωσης βοηθά στη μείωση της τριχοφυΐας ακόμη και στην εξαφάνισή της.
Σε άτομα με κύστη κόκκυγα, καθώς το φαινόμενο αυτό οφείλεται σε παγίδευση των τριχών στην περιοχή του κόκκυγα.

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα του λέιζερ αποτρίχωσης είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία, καθώς παρατηρούμε αραίωση της τριχοφυΐας και οι τρίχες που παραμένουν γίνονται πιο λεπτές και ανοιχτόχρωμες. Επίσης, τα αποτελέσματα εξαρτώνται από το φωτότυπο του δέρματος, την ποιότητα της τρίχας και την ύπαρξη ή μη ορμονικών παραγόντων. Αυτοί είναι και οι παράγοντες που καθορίζουν τον αριθμό των απαιτούμενων συνεδριών. Ένας μέσος όρος είναι οι έξι επισκέψεις (6 αρχικά + 6 επαναληπτικά) για ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Συχνότητα συνεδριών

Οι συνεδρίες γίνονται ανά δύο εβοδμάδες, δηλαδή ένας πλήρης κύκλος (αρχικό & επαναληπτικό) κάθε μήνα. Πρέπει να δοθεί προσοχή στην σωστή τήρηση του χρονοδιαγράμματος για να έχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Μάθετε περισσότερα για την αποτρίχωση με Laser