ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Στο Strength & Beauty παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αισθητικής σε προσιτές τιμές !

Αισθητική

Στο Strength and Beauty παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αισθητικής, χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και μηχανήματα. Οι αισθητικοί μας φροντίζουν τόσο για την αναζωογόνηση σας όσο και για την επίλυση των δερματικών σας προβλημάτων.

Βαθύς καθαρισμός προσώπου - 30€

Βαθύς καθαρισμός προσώπου ονομάζεται η διαδικασία κατά την οποία η αισθητικός έχει ως σκοπό την απομάκρυνση των ρύπων και του σμήγατος από το δέρμα με την βοήθεια καλλυντικών προϊόντων και μηχανημάτων αισθητικής και αποτελείται από τα παρακάτω στάδια:

 • Πρώτο στάδιο είναι η απομάκρυνση των ρύπων του μακιγιάζ με γαλάκτωμα και λοσιόν.
 • Δεύτερο στάδιο με το peeling προσώπου απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα για την καλύτερη εξαγωγή του σμήγματος και διείσδυση των μετέπειτα καλλυντικών προϊόντων.
 • Τρίτο στάδιο με την βοήθεια του ατμού από ειδικό μηχάνημα προβαίνουμε στην διάνοιξη των πόρων.
 • Τέταρτο στάδιο κάνουμε διάνοιξη των πόρων με απαλές πιέσεις φορώντας πάντα γάντια.
 • Πέμπτο στάδιο προσφέρουμε αντιβακτηριδιακή προστασία στο πρόσωπο με την βοήθεια υψίσυχνων ρευμάτων.
 • Έκτο στάδιο χρησιμοποιούμε μια μάσκα κατάλληλη για τον τύπο δέρματος του πελάτη και τέλος μια επουλωτική, αντισηπτική ή καλμαντική κρέμα.

 Αριθμός θεραπειών: Η συχνότητα του καθαρισμού προσώπου εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος. Σε λιπαρά δέρματα συνίσταται να γίνεται πιο συχνά δηλ. 3-4 φορές τον χρόνο, ενώ στα κανονικά – ξηρά μπορεί να γίνεται 1-2 φορές τον χρόνο.

Ενυδάτωση προσώπου - 20€

Η διαδικασία της ενυδάτωσης προσώπου ξεκινά με έναν απλό καθαρισμό (ντεμακιγιάζ) για να απομακρύνουμε τους ρύπους ή το μακιγιάζ. Ακολουθεί το πίλινγκ (peeling) δηλαδή η απολέπιση του δέρματος που μας βοηθά να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας.

Έτσι είναι ακόμη ευκολότερο να διεισδύσουν τα ενυδατικά συστατικά που θα εφαρμοστούν στο δέρμα. Ακολουθεί η εφαρμογή της ενυδατικής μάσκας , η οποία και παραμένει στο πρόσωπο για περίπου 20 λεπτά ανάλογα με το προϊόν. Τέλος , μετά την αφαίρεση της μάσκας εφαρμόζουμε την ενυδατική κρέμα προσώπου , ενώ καλό είναι πριν βγούμε στον ήλιο να μην ξεχάσουμε την χρήση κατάλληλου αντηλιακού προσώπου. Η ενυδάτωση καλό είναι να πραγματοποιείται κάθε μήνα , έτσι ώστε να διατηρείται η υγρασία στο δέρμα στο σωστό επίπεδο. 

Αριθμός θεραπειών : Η ενυδάτωση καλό είναι να πραγματοποιείται κάθε μήνα , έτσι ώστε να διατηρείται η υγρασία στο δέρμα στο σωστό επίπεδο.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βαθύς Καθαρισμός & Ενυδάτωση Προσώπου

ΜΟΝΟ 45€

Προηγμένες θεραπείες microplus+ προσώπου

Προϊοντική Θεραπεία προσώπου (Asap Facials) - 25€

Η θεραπεία έχει σκοπό την βέλτιστη περιποίηση της επιδερμίδας ανάλογα
με τις ανάγκες του κάθε δέρματος. Είναι κατάλληλη για όλους τους φωτοτύπους δέρματος (ανοιχτόχρωμους και σκουρόχρωμους).

 • Πρώτο στάδιο (Προετοιμασία). Ξεκινάμε τη διαδικασία καθαρίζοντας την
  επιδερμίδα με το daily facial cleanser για μικτά/λιπαρά δέρματα ή με την gentle cleansing gel για κανονικά/ευαίσθητα δέρματα για να απομακρύνουμε τους ρύπους της επιδερμίδας. Συνεχίζουμε τη διαδικασία εφαρμόζοντας την aha/bha exfoliating treatment mask για 5 λεπτά. Τέλος αφαιρούμε τη μάσκα με το scrub daily exfoliating facial scrub.
 • Δεύτερο στάδιο (Συνδυασμός Βιταμινών). Αναλόγως με το τι θέλουμε να κάνουμε (ενυδάτωση, αντιγήρανση, λεύκανση, ακμή, αντιμικροβιακή, αναδόμηση) και σε συνδυασμό με τη χρήση του phobe 2 sonophoresis του microplus+ (διπλού υπερήχου) επιτυγχάνουμε την καλύτερη απορρόφηση και διείσδυση στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος του cocktail βιταμινών από τα προϊόντα της asap που χρησιμοποιούμε.
 • Τρίτο στάδιο (Προστασία). Τέλος τοποθετούμε την αντηλιακή κρέμα Moisturizing daily defense 50 spf για την προστασία της επιδερμίδας από την ηλιακή ακτινοβολία.

Αριθμός θεραπειών: Επιτρέπεται να γίνονται συνεδρίες μέχρι και κάθε εβδομάδα για όλους του τους χρωματικούς τύπους επιδερμίδας.

Θεραπεία Απολέπισης (Asap Peels) - 35€

Η θεραπεία της απολέπισης είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους της
επιδερμίδας και βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την
επιδερμίδα καθώς και τους ρύπους της ατμόσφαιρας. Είναι μια θεραπεία που
προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος και αποτελείται από τα παρακάτω στάδια:

 • Πρώτο στάδιο (Προετοιμασία). Ξεκινάμε τη διαδικασία καθαρίζοντας την επιδερμίδα με το daily facial cleanser για μικτά/λιπαρά δέρματα ή με την gentle cleansing gel για κανονικά/ευαίσθητα δέρματα. Συνεχίζουμε τη διαδικασία εφαρμόζοντας την aha/bha exfoliating treatment mask. Τέλος αφαιρούμε τη μάσκα με το scrub daily exfoliating facial scrub.
 • Δεύτερο στάδιο (Απολέπιση). Για ενυδάτωση/αντιμικροβιακή χρησιμοποιούμε Lactil peel (Λακτικό οξύ) για 3 στρώσεις των 5 λεπτών ανά στρώση. Για αντιγήρανση/λεύκανση/ακμή χρησιμοποιούμε το Reveal peel για 3 στρώσεις των 5 λεπτών ανά στρώση. Για αναδόμηση χρησιμοποιούμε το Lactil peel (Λακτικό οξύ) για 1 στρώση των 5 λεπτών.
 • Τρίτο στάδιο (Προστασία). Τέλος τοποθετούμε την αντηλιακή κρέμα Moisturizing daily defense 50 spf για την προστασία της επιδερμίδας από την ηλιακή ακτινοβολία.

Αριθμός και συχνότητα συνεδριών. Επιτρέπεται 1 συνεδρία ανά εβδομάδα για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και περίπου ανά 2 εβδομάδες για σκούρες επιδερμίδες.
Ο απαιτούμενος χρόνος της θεραπείας 30 λεπτά.

Δερμοαπόξεση microplus+ Fast treatment - 40€

Το microplus+ fast treatment είναι μια σύντομη διαδικασία καθαρισμού του δέρματος του προσώπου για πάρα πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες καθώς και για άτομα με προβληματικές περιοχές στο (Τ) του προσώπου ή και σε πιο συγκεκριμένες / μεμονωμένες περιοχές της επιδερμίδας.

 • Πρώτο στάδιο (Προετοιμασία).Απομακρύνουμε τους ρύπους της επιδερμίδας με καθαρισμό χρησιμοποιώντας  το gentle cleansing gel. Μετά εφαρμόζουμε την μάσκα Aha/Βha mask σε συνδυασμό με Lactic peel (Λακτικό οξύ).
 • Δεύτερο στάδιο (Δερμοαπόξεση). Χρησιμοποιούμε την κεφαλή της δερμοαπόξεσης (Microdermabrasion) για 10΄στις περιοχές με έντονο σμήγμα.
 • Τρίτο στάδιο (Αποκατάσταση). Αποκαθιστούμε την επιδερμίδα με την χρήση της βιταμίνης Β (Super B) κάνοντας ελαφρύ μασάζ.
 • Τέταρτο στάδιο (Προστασία). Τέλος τοποθετούμε την αντηλιακή κρέμα Moisturizing daily defense 50 spf για την προστασία της επιδερμίδας.

Αριθμός συνεδριών. Επιτρέπεται να γίνονται συνεδρίες μέχρι και κάθε εβδομάδα για όλους του τους χρωματικούς τύπους επιδερμίδας. Ο απαιτούμενος χρόνος της θεραπείας είναι 30 λεπτά.

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι όλα της ASAP Αυστραλίας.

 

Δερμοαπόξεση microplus+ Full - 80€

Δερμοαπόξεση ονομάζεται η διαδικασία καθαρισμού του δέρματος του προσώπου από τους ρίπους της ατμόσφαιρας, καθώς και την απομάκρυνση του σμήγματος από την επιδερμίδα.
Τα οφέλη είναι πολλαπλά καθώς βοηθάει και στην αναπαραγωγή του φυσικού κολλαγόνου και της ελαστίνης, συστατικά που είναι απαραίτητα για την σωστή υγεία του δέρματος και της νεανικής όψης. Με το microplus+ καταφέρνουμε ακόμη και τη διόρθωση διαφόρων δερματικών προβλημάτων όπως ακμή, πανάδες, δυσχρωμίες, ρυτίδες κ.λ.π.
Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, για άνδρες και γυναίκες και για όλες τις ηλικίες.

 • Πρώτο στάδιο (Προετοιμασία). Απομακρύνουμε τους ρύπους της επιδερμίδας με καθαρισμό χρησιμοποιώντας τα ανάλογα προϊόντα για κάθε επιδερμίδα
 • Δεύτερο στάδιο. Χρησιμοποιούμε την ultrasound cleaning spatula (καθαριστική σπάτουλα) για να απομακρύνουμε το επιφανειακό σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα, καθώς και τα βαθύτερα στρώματα μίγματος να βγουν στην επιφάνεια του δέρματος.
 • Τρίτο στάδιο. Επιλέγουμε την κατάλληλη κεφαλή δερμοαπόξεσης (Microdermabration) ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και απομακρύνουμε το σμήγμα από τους βαθύς πόρους της επιδερμίδας καθώς διεγείρουμε την αναπαραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης του δέρματος μέσω της υπεραιμίας που προκαλούμε. Με αυτό τον τρόπο επεμβαίνουμε και θεραπεύουμε την επιδερμίδα από πανάδες, ρυτίδες σημάδια ακμής κ.λ.π.
 • Τέταρτο στάδιο (Απολέπιση). Σε αυτό το στάδιο γίνεται απολέπιση της επιδερμίδας με τη χρήση οξέων που επιλέγονται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε συγκεκριμένης περίπτωσης καθώς και διέγερση της αύξησης του κολλαγόνου.
 • Πέμπτο στάδιο. (Sonophoresis / Υπέρηχος). Γίνεται διείσδυση βιταμινών στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος με τη βοήθεια του υπερήχου για καλύτερη απορρόφηση και αποκατάσταση της επιδερμίδας. Οι βιταμίνες αυτές βοηθούν στην ενυδάτωση, την αντιγήρανση, στην λεύκανση, στην ακμή καθώς έχουν και αντιμικροβιακή δράση.
 • Έκτο στάδιο (Προστασία). Τοποθετούμε αντηλιακή κρέμα για προστασία της επιδερμίδας. (Moisturizing daily defense 50 spf).

Αριθμός και συχνότητα συνεδριών. Επιτρέπεται 1 συνεδρία ανά εβδομάδα για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και περίπου ανά 2 εβδομάδες σε σκουρόχρωμες.

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι όλα της ASAP Αυστραλίας.

 

Microplus+

Στο Strength and Beauty διαθέτουμε το microplus+ που είναι ένα μηχάνημα υψηλών προδιαγραφών που βασίζεται στις θεραπευτικές δράσεις δύο τεχνολογιών.

 1. Νέας γενιάς δερμοαπόξεση με διαμάντι
 2. Σονοφόρεση (διείσδυση ισχυρών αντιοξειδωτικών, βιταμινών, πεπτιδίων & υαλουρονικού οξέος στο δέρμα με την δύναμη του υπερήχου)

Το microplus+ είναι μία medi-facial & multi-step θεραπεία, η οποία βελτιώνει την υγεία του δέρματος και αναδεικνύει μία ορατή βελτίωση στην υφή και την εικόνα του δέρματος.

Δερμοαπόξεση με διαμάντι νέας γενιάς!

Η δερμοαπόξεση με διαμάντι είναι μία μέθοδος κλινικά αποδεδειγμένη για την ανανέωση και την λείανση που προσφέρει στην επιδερμίδα, συμβάλλοντας στην εικόνα ενός νεανικού δέρματος.

Η δερμοαπόξεση νέας γενιάς που διαθέτει το microplus+, παρέχει ακόμη περισσότερα οφέλη, αφού οι μοναδικοί ράβδοι έχουν ενισχυμένη αναρρόφηση vacuum, για μέγιστη οξυγόνωση και υπεραιμία. Η δράση τους είναι διπλή:

 δράση: correction

Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τις υπερκερατώσεις. Το δέρμα απαλλάσσεται από φαγέσωρες(μαύρα στίγματα ) και ρύπους. Το δέρμα είναι λείο, ανανεωμένο και καθαρό δίχως ατέλειες.

 δράση: stimulation

Η έντονη αναρρόφηση διεγείρει την μικροκυκλοφορία, ανασηκώνοντας απαλά την επιδερμίδα. Έτσι, αυξάνεται η αιμάτωση στον ιστό και ενισχύεται η κυτταρική ανάπλαση καθώς και η δημιουργία νέου κολλαγόνου.

Σονοφέρεση…η δύναμη του υπερήχου!

Η Sonophoresis έχει αποδειχθεί πως αυξάνει την διαπερατότητα του δέρματος έως και 800%!

Τα ειδικά θεραπευτικά & εξατομικευμένα cocktail που εφαρμόζονται, δίνουν πραγματική τροφή στο δέρμα. Το δέρμα θωρακίζεται με πολύτιμες βιταμίνες, ενισχύεται με μοναδικά αντιοξειδωτικά, ενυδατώνεται με διασταυρούμενο υαλουρονικό οξύ και οι ρυτίδες ομαλοποιούνται με την δράση των πεπτιδίων.