ΜΑΣΑΖ

Στο Strength & Beauty παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μασάζ!

Μασάζ από εξειδικευμένο προσωπικό

Το Χαλαρωτικό Μασάζ Σώματος

Είναι ιδανικό ενάντια στο στρες και τη συσσωρευμένη κόπωση, που θα σας προσφέρει αίσθηση βαθιάς αναζωογόνησης και ευεξίας.

Μια συνεδρία χαλαρωτικού μασάζ είναι ικανή να επιφέρει ψυχική και πνευματική γαλήνη στον θεραπευόμενο έπειτα από μια έντονη, γεμάτη άγχος μέρα και το μόνο σίγουρο είναι πως η εμπειρία του χαλαρωτικού μασάζ θα σας μείνει αξέχαστη.

Χαλαρωτικό με αιθέρια έλαια 45΄  ΜΟΝΟ 15€
Αθλητικό Μασάζ

Αθλητικό μασάζ

Βοηθά στο να διατηρούνται οι μύες σε καλή κατάσταση, μειώνει τον πόνο που προκαλεί το γαλακτικό οξύ και στην τοπική και γενική χαλάρωση των μυών.

Χρησιμοποιείται για την πρόληψη οξέων και χρόνιων τραυματισμών, για την αποκατάσταση, για την μείωση του μυϊκού πόνου και για την βελτίωση της απόδοσης.

Αθλητικό 45΄ ΜΟΝΟ 20€
Πλάτη - Αυχένας

Πλάτη – Αυχένας

Το μασάζ γίνεται σε όλη την επιφάνεια της πλάτης και στον αυχένα.

Μασάζ 30′  10€
Πόδια

Πόδια

Το μασάζ γίνεται σε όλη την επιφάνεια των ποδιών μπροστά και πίσω.

Μασάζ 30′  10€
Ρεφλεξολογία

Ρεφλεξολογία

Η ρεφλεξολογία είναι μια μέθοδος συμπληρωματικής θεραπείας που στηρίζεται στην εφαρμογή ειδικών πιέσεων και μαλάξεων στο πέλμα και την ράχη των ποδιών.Στο πέλμα υπάρχουν 7.200 νευρικές απολήξεις, οι εξειδικευμένες πιέσεις προκαλούν ένα «αντανακλαστικό» ερέθισμα σε καθένα σημείο και όργανο του σώματος ξεχωριστά, με αποτέλεσμα την διέγερση του νευρικού και του αμυντικού συστήματος του οργανισμού.

Μασάζ 30′  15€

Λεμφικό μασάζ

Μια τεχνική ήπιων μαλάξεων που διεγείρουν τους λεμφαδένες, ώστε να προκληθεί αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας και αύξηση της ροής του λεμφικού υγρού. Με αποτέλεσμα πέρα από τα μακροχρόνια οφέλη την αποβολή των τοξινών.

 1 Μασάζ 30′  20€
 5 Μασάζ  30′ (Έκπτωση  5%)  90€
10 Μασάζ 30′ (Έκπτωση 10%)  170€
Λεμφικό Μασάζ

Προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη εμπειρία μασάζ